Activiteiten

Hieronder vindt u alle activiteiten die plaatsvinden:

 • Paaseieren zoeken op de Hoogte, zaterdag 30 maart 2024 vanaf 10.30 uur.

Buitenspeeldag

Helaas zal de buitenspeeldag dit jaar niet plaatsvinden, doordat we te weinig mensen hebben om dit te kunnen organiseren.

Naast het organiseren van activiteiten zijn wij regelmatig met de gemeente in gesprek over lopende zaken die spelen in de wijk, hieronder geven we jullie een beeld van wat momenteel lopende zaken zijn:

 • Afval, zowel het plaatsen van de zakken en kliko’s alsmede het zwerfafval
 • Bronstijd, als het Vrachelsplein klaar is zal deze definitief bestraat worden. Verwachting is maart, april, mei, juni 2024.
 • Kruising Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan, hier wordt regelmatig te hard en door rood gereden. De gemeente heeft de looptijden al aangepast, waardoor meer tijd is om over te steken tijdens schooluren, maar nog blijft dit een probleem. Begin september 2021 is weer een nieuwe aanpassing aan de lichten gedaan. Daarnaast is verzoek bij burgemeester en de raad neergelegd om wat te doen aan de doorstroming van de fietsers naar Vrachelen.
 • Hondenpoep, we ondervinden op meerdere plaatsen in de Contreie overlast. Bij de gemeente gevraagd om meer poep bakken en meer aandacht hiervoor. Meer poepbakken zullen er helaas niet gaan komen, de gemeente heeft hier andere ideeën over, na te vragen bij Monique van der Velden.
 • Rondweg Den Hout, via de mobiliteitstafel (een bijeenkomst van de gemeente) stemmen wij tegen een rondweg bij de Contreie/ Den Hout
 • Parkeerproblemen, het parkeren blijft een probleem. Bewoners parkeren niet altijd in de vakken achter de woningen of op het eigen terrein. Parkeeronderzoek is inmiddels gedaan, na de corona tijd volgt nog een nieuw parkeeronderzoek. Oktober 2023 nog niets van vernomen.
 • Mini-bieb en Speelgoedkist. De minibieb is sinds juli 2023 verwijderd. Helaas was hij door vandalisme niet meer te redden.
 • De speelgoedkist staat er nog, echter niet meer in originele staat. Indien u zelf speelgoed heeft zouden wij het op prijs stellen als daarmee de speelgoedkist wordt aangevuld.

Heeft u zelf nog een belangrijk onderwerp? Meld u het dan via info@opdehoogte.net

Daarnaast zijn wij voor activiteiten altijd op zoek naar een helpende hand!

Bent u in de gelegenheid om te helpen bij een activiteit? Dan kunt u zich hieronder opgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha