Activiteiten

Hieronder vindt u alle activiteiten die plaatsvinden:

PAASEIEREN ZOEKEN

Op zaterdag 16 april kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar uit de wijk de Contreie weer paaseieren komen zoeken bij de speeltuin op de Hoogte!

Vanaf 10.30 uur is de paashaas aanwezig en zal het programma worden geopend!

Na afloop zal er nog een kraam zijn met koffie, thee, ranja en water en wat lekkers en kun je tevens een paasspeurtocht bij ons komen halen om door de wijk te gaan speuren.

Inschrijven is NIET meer mogelijk!

Groetjes en tot dan van bestuur

Om jullie een hint te geven in de speurtocht…. in de volgende straten hangt een aanwijzing bij bewoners voor het raam:

Stuifduin, Leempad, Gebint, Nieuwe Herstraat, Wandgreppel, Spieker, Bronstijd, Napoleonshoed en de Ploegschaar.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel plezier met het lopen van de speurtocht!

Uitnodiging paasspeurtocht

Antwoordformulier paasspeurtocht

Naast het organiseren van activiteiten zijn wij regelmatig met de gemeente in gesprek over lopende zaken die spelen in de wijk, hieronder geven we jullie een beeld van wat momenteel lopende zaken zijn:

 • Afval, zowel het plaatsen van de zakken en kliko’s alsmede het zwerfafval
 • Bronstijd, deze straat is nog steeds niet definitief bestraat en er wordt te hard gereden. Binnenkort gaat de gemeente hier actie op ondernemen.
 • Kruising Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan, hier wordt regelmatig te hard en door rood gereden. De gemeente heeft de looptijden al aangepast, waardoor meer tijd is om over te steken tijdens schooluren, maar nog blijft dit een probleem. Begin september 2021 is weer een nieuwe aanpassing aan de lichten gedaan. Ook zal de gemeente binnenkort starten met onderzoek bij het verslicht.
 • Vrachelsplein, er is een avond geweest voor de direct omwonende om mee te denken over de inrichting van het Vrachelsplein.
 • Hondenpoep, we ondervinden op meerdere plaatsen in de Contreie overlast. Bij de gemeente gevraagd om meer poep bakken en meer aandacht hiervoor. Meer poepbakken zullen er helaas niet gaan komen, de gemeente komt binnenkort met meer uitleg hierover.
 • Rondweg Den Hout, via de mobiliteitstafel (een bijeenkomst van de gemeente) stemmen wij tegen een rondweg bij de Contreie/ Den Hout
 • Parkeerproblemen, het parkeren blijft een probleem. Bewoners parkeren niet altijd in de vakken achter de woningen of op het eigen terrein. Parkeeronderzoek is inmiddels gedaan, na de corona tijd volgt nog een nieuw parkeeronderzoek.
 • Mini-bieb en speelgoedkist. Deze staan al even op de Hoogte, echter door vandalisme beide niet meer in originele staat.

Heeft u zelf nog een belangrijk onderwerp? Meld u het dan via info@opdehoogte.net

Daarnaast zijn wij voor activiteiten altijd op zoek naar een helpende hand!

Bent u in de gelegenheid om te helpen bij een activiteit? Dan kunt u zich hieronder opgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha