Activiteiten

Hieronder vindt u alle activiteiten die plaatsvinden:

In februari komt de buurtvereniging bij elkaar voor de komende activiteiten

Naast het organiseren van activiteiten zijn wij regelmatig met de gemeente in gesprek over lopende zaken die spelen in de wijk, hieronder geven we jullie een beeld van wat momenteel lopende zaken zijn:

 • Afval, zowel het plaatsen van de zakken en kliko’s alsmede het zwerfafval
 • Bronstijd, als het Vrachelsplein klaar is zal deze definitief bestraat worden
 • Kruising Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan, hier wordt regelmatig te hard en door rood gereden. De gemeente heeft de looptijden al aangepast, waardoor meer tijd is om over te steken tijdens schooluren, maar nog blijft dit een probleem. Begin september 2021 is weer een nieuwe aanpassing aan de lichten gedaan. Ook zal de gemeente binnenkort starten met onderzoek bij het verkeerslicht.
 • Hondenpoep, we ondervinden op meerdere plaatsen in de Contreie overlast. Bij de gemeente gevraagd om meer poep bakken en meer aandacht hiervoor. Meer poepbakken zullen er helaas niet gaan komen, de gemeente heeft hier andere ideeën over, na te vragen bij Monique van der Velden.
 • Rondweg Den Hout, via de mobiliteitstafel (een bijeenkomst van de gemeente) stemmen wij tegen een rondweg bij de Contreie/ Den Hout
 • Parkeerproblemen, het parkeren blijft een probleem. Bewoners parkeren niet altijd in de vakken achter de woningen of op het eigen terrein. Parkeeronderzoek is inmiddels gedaan, na de corona tijd volgt nog een nieuw parkeeronderzoek. Dec 2022 nog niets van vernomen.
 • Mini-bieb en speelgoedkist. Deze staan al even op de Hoogte, echter door vandalisme beide niet meer in originele staat. Indien u zelf speelgoed heeft zouden wij het op prijs stellen als daarmee de speelgoedkist wordt aangevuld.

Heeft u zelf nog een belangrijk onderwerp? Meld u het dan via info@opdehoogte.net

Daarnaast zijn wij voor activiteiten altijd op zoek naar een helpende hand!

Bent u in de gelegenheid om te helpen bij een activiteit? Dan kunt u zich hieronder opgeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha