Wie zijn wij?

De buurtvereniging “Op de Hoogte” bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor de wijk. We stellen ons hieronder graag aan u voor:

Ilona

Ik ben Ilona Luijten-Christ. Sinds 2015 woon ik met heel erg veel plezier in de wijk de Contreie.

Ik woon hier samen met mijn man Remco, mijn dochter Elin en zoon Levi. Je kunt ons regelmatig zien skeeleren, skelteren, wandelen enzovoort.

Sinds 2017 ben ik betrokken bij de buurtvereniging als helpende hand, vanaf de zomer van 2020 zit ik bij het bestuur van buurtvereniging op de Hoogte en sinds maart 2022 vervul ik de functie als voorzitter.

Daarnaast ben ik actief als helpende hand bij voetbalvereniging TSC.

In mijn dagelijkse leven werk ik in de kinderopvang, een baan met veel liefde en plezier!

Antoon

Mijn naam is Antoon Roks en sinds 1989 ben ik woonachtig in Oosterhout. Ik woon vanaf 2016, samen met mijn vrouw en 2 zonen, met veel plezier in de wijk de Contreie. Ik zet me al vanaf het begin in voor onze buurtvereniging, vooral als helpende hand. Binnen het bestuur vervul ik de functie van penningmeester en secretaris. Ik ben ook vrijwilliger bij het Parkfeest, Abrahammendag en IJsbaan op de markt. In het dagelijks leven ben ik vestigingsmanager bij Schadenet van Mossel in Tilburg.

Mijn naam is Marjanne de Weerdt. Mijn man en ik zijn, samen met ons hondje Youp, in augustus 2000 in de Contreie komen wonen. Ik heb mij na de “stille” corona periode in 2022 aangemeld bij de buurtvereniging als helpend handje omdat ik het belangrijk vind dat er “ leven”  en saamhorigheid is in een nieuwe wijk. Een buurtvereniging heeft daar een belangrijke rol in door het organiseren van diverse activiteiten. Dat kan niet zonder vrijwilligers. De wijk “ maken” we samen.
Ik ben in maart 2023 gevraagd zitting te nemen in het bestuur en omdat een bestuur van slechts twee personen niet rechtsgeldig is, heb ik hier ja op gezegd.

Helpende handjes

Daarnaast hebben wij nog veel helpende handjes die ons versterken en helpen met de activiteiten.

Wil jij ook in het bestuur of wil je een helpende hand bieden? Meld je dan aan via info@opdehoogte.net