Wie zijn wij?

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan voor onze wijk? Reageer dan via info@opdehoogte.net of vul de flyer in en kom hem bij ons inleveren ๐Ÿ˜€

De buurtvereniging “Op de Hoogte” bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor de wijk. We stellen ons hieronder graag aan u voor:

Ilona

Ik ben Ilona Luijten-Christ. Sinds 2015 woon ik met heel erg veel plezier in de wijk de Contreie.

Ik woon hier samen met mijn man Remco, mijn dochter Elin en zoon Levi. Je kunt ons regelmatig zien skeeleren, skelteren, wandelen enzovoort.

We hebben in de Contreie veel speeltuinen en natuur waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen ontwikkelen, dit is super fijn! Bij de speeltuin de Hoogte is ook een minibieb geplaatst, waardoor ook ouders en verzorgers bij de kinderen in de buurt een boek kunnen lezen.

Sinds 2017 ben ik betrokken bij de buurtvereniging als helpende hand, vanaf de zomer van 2020 zit ik bij het bestuur van buurtvereniging op de Hoogte en sinds maart 2022 vervul ik de functie als voorzitter.

Mochten jullie vragen, ideeรซn en tips hebben, aarzel dan niet om mij laagdrempelig te benaderen!

Antoon

Mijn naam is Antoon Roks en sinds 1989 ben ik woonachtig in Oosterhout. Ik woon vanaf 2016, samen met mijn vrouw en 2 zonen, met veel plezier in de wijk de Contreie. Ik zet me al vanaf het begin in voor onze buurtvereniging, vooral als helpende hand. Binnen het bestuur vervul ik de functie van penningmeester en secretaris. Ik ben ook vrijwilliger bij het Parkfeest, Abrahammendag en IJsbaan op de markt. In het dagelijks leven ben ik vestigingsmanager bij Schadenet van Mossel in Tilburg.